Băcăoanii sărbătoresc 1 Decembrie la Alba Iulia şi ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE

Băcăoanii vor sărbători Ziua Unirii la Alba Iulia, unde  Platforma Civică Acţiunea 2012 este inclusă în programul oficial cu două momente dedicate tricolorului şi Basarabiei. Membrii Acţiunii 2012 vor defila în cetate cu 95 de steaguri imense şi vor înălţa 95 de lampioane pentru UNIRE.

Platforma Civică Acţiunea 2012 va marca Ziua Naţională a României în două capitale ale Unirii de la 1918: Alba Iulia şi Chişinău şi îi invită pe toţi unioniştii să se alăture.

Persoanele care nu reuşesc să plece din localitatea natală spre Alba Iulia sau Chişinău, pot organiza propriile evenimente referitoare la Unire, afişând bannere şi steaguri tricolore în centrul oraşului în care locuiesc sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE.

La Chişinău, Platforma Civică Acţiunea 2012  va  organiza momentul central al zilei, un lanţ uman în jurul Guvernului din Chişinău, la ora 14:00 şi va colabora cu celelalte organizaţii şi grupuri de iniţiativă care desfăşoară evenimente dedicate zilei de 1 Decembrie.

Persoanele interesate să sărbătorească Ziua Unirii la Alba Iulia sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE sunt rugate să contacteze reprezentanţii Platformei  Civice Acţiunea 2012, filiala Bacău, la numărul de telefon: 0761406906.

Platforma Civică Acţiunea 2012                                                            25 noiembrie  2013

 

Acest articol a fost publicat în Noutăţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s