Școala de Cultură și Afirmare Românească la Oneşti

       În perioada 14 – 16 februarie 2014, la Oneşti, jud. Bacău, va avea loc o nouă ediție a Școlii de Cultură și Afirmare Românească, organizată de Platforma unionistă Acțiunea 2012.
DSC_0279
La această acţiune vor participa 80 de tineri din Republica Moldova, marea majoritate fiind selectați din Chișinău, din rândul celor mai activi susținători ai reîntregirii naționale, se arată într-un comunicat al coaliției. Totodată, 10 unioniști din raioane vor avea oportunitatea de a fi admiși la cursurile de la Onești.  La finalul evenimentului, participanții vor primi diplome de absolvire a cursurilor.

Toate cheltuielile care au legătură cu buna desfășurare a evenimentului (cazare, masă și altele) vor fi suportate de organizatori. Pentru a aplica la Școala de Cultură și Afirmare Românească doritorii trebuie să trimită până pe 7 februarie la adresa de e-mail scoala@actiunea2012.ro următorul formular de înscriere:

http://actiunea2012.ro/wp-content/uploads/2014/01/Formular-de-aplicare-la-Onesti.doc .

Pentru cei care doresc să participe la Școala de la Onești, îi informăm că trebuie să trimită mărturii foto/video ale devotamentului lor pentru susținerea unirii României cu Republica Moldova, se mai scrie în comunicat.

Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească are ca obiectiv pregătirea, stimularea şi valorificarea potenţialului tinerilor etnici români din Republica Moldova prin prezentarea unor modele româneşti autentice, susţinerea unor prelegeri de istorie, etnologie, folclor, management cultural şi de proiect, de dezvoltare personală şi profesională, precum şi prin desfăşurarea unor activităţi aplicative.

Acest articol a fost publicat în Noutăţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s